Chief Technology Officer

We are looking for a Chief Technology Officer who ensures our product can match the needs of international markets. Our ideal candidate is a technology expert and is excited to work at the crossroads of business and technology. To succeed in this position, you have to be fluent in both Finnish and English.

LOCATION

Helsinki

EMPLOYMENT TYPE

Full-time

What You’ll Do

Tärkein tehtäväsi on varmistaa, että SaaS-ratkaisuamme rakennetaan siten, että sitä voidaan kehittyvien vaatimusten mukaan kehittää ja laajentaa. Vastuullesi kuuluvat Ravogenin SaaS-ratkaisun analytiikkaympäristön ylläpitäminen, kokonaisarkkitehtuuri ja teknisen kehityksen roadmap, joista vastaat toimitusjohtajallemme. Tulet tehtävässä käyttämään IBM Cloud- ja Cognos Analytics -työkaluja. Toimit itsenäisesti, mutta sinulla on mahdollisuus hyödyntää yrityksen ulkopuolisia neuvonantajiamme.

Ideaalihakijamme on sovelluskehityksen asiantuntija, joka on motivoitunut toimimaan liiketoiminnan ja teknologian rajapinnassa ja tarttumaan myös konkreettiseen tuotteen rakentamiseen. Hän tietää, mitä kasvuyrityksessä toimiminen vaatii. Hän jakaa arvomme sekä kunnianhimomme tuoda markkinoille tuote, joka muuttaa johtamista pysyvästi ja pitää kilpailijat takanaan myös tulevaisuudessa.

Tarjoamme sinulle erittäin vastuullisen paikan nopeasti kehittyvässä startup-yrityksessä, jolla on varmistettu rahoitus ja tavoite kasvaa nopeasti globaaliksi toimijaksi. Pääset osaksi Ravogenin tiivistä tiimiä kehittämään paitsi Ravogenin tuotetta, myös sen liiketoimintaa ja strategiaa. Tarjoamme työntekijöillemme matalan organisaation, mahdollisuuden osallistua laajasti yrityksen kehittämiseen ja nopeatempoisen, mutta joustavan työkulttuurin. Pääset palvelemaan markkinoiden johtavia kuluttajayrityksiä. Työkaverisi ovat oman alansa huippuja ja olleet esimerkiksi määrittämässä aiheeseen liittyviä kansainvälisiä standardeja. Toimistomme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa ja etätyötä on mahdollista tehdä noin puolet ajasta.

Who You are

 • Pystyt itse vastaamaan järjestelmän ylläpidosta (palvelimista ja tietokannoista) ja kehittämään järjestelmää, joka rakentuu IBM Cognos Analyticsin päälle
   

 • Sinulla on kokemusta sovelluskehityksestä, sovellusten ylläpidosta ja pilviarkkitehtuurista

 • Sinulla on ymmärrys koko ohjelmistokehityksen elinkaaresta arkkitehtuurista testaukseen
   

 • Pystyt toimimaan siltana sekä sisäisiltä että ulkoisilta asiakkailta tulevien tarpeiden ja teknisten vaatimusten välillä
   

 • Osaat viestiä teknisiä asioita ja niiden vaikutuksia muille yrityksessä
   

 • Haluat tehdä itsenäisiä ja vastuullisia päätöksiä ohjelmistokehityksessä
   

 • Puhut sujuvasti sekä suomea että englantia

Jaatko intohimomme muuttaa yritysten johtamista kuluttajalähtöisemmäksi?

Jos paikka vastaa osaamistasi, tavoitteitasi ja kiinnostuksesi kohteita, lähetä CV, lyhyt hakemus ja palkkatoiveesi osoitteeseen miisa.taskinen@ravogen.com. Aloitamme hakijoiden haastattelut heti ja täytämme paikan, kun löydämme sopivan hakijan.

 

Hakemukset ja lisätiedot:
Miisa Taskinen

miisa.taskinen@ravogen.com

+358400551212