Open Position: Chief Technology Officer

Ravogen on maailman ensimmäinen SaaS-yritys, joka mahdollistaa yritysten suurimman aineettoman pääoman, brändin, rahallisen arvon johtamisen. Yhdistämme usein erillään olevaa markkinadataa yritysten taloudelliseen dataan, jotta asiakkaamme saavat paremman käsityksen siitä, kuinka hyvin he pystyvät vastaamaan kuluttajien tarpeisiin ja miten se vaikuttaa heidän taloudelliseen tulokseensa.

Etsimme nyt TEKNOLOGIAJOHTAJAA (Chief Technology Officer), joka varmistaa, että tuotteemme vastaa kansainvälisten markkinoiden tarpeisiin


Työtehtäväsi

Vastuullesi kuuluvat Ravogenin SaaS-ratkaisun kokonaisarkkitehtuuri, teknologiavalinnat ja kehityksen lähivuosien roadmap, joista vastaat toimitusjohtajallemme. Tulet tehtävässä käyttämään IBM Cloud- ja Cognos Analytics -työkaluja sekä alkuvaiheessa myös itse rakentamaan käytännön toteutusta. Olet osa tuotekehitystiimiä, johon kuuluu sinun lisäksesi ekonometriikan ja käyttäytymistutkimuksen asiantuntijat. Tehtävässä sinulla on tukenasi Ravogenin tiimin lisäksi yrityksen ulkopuolisia asiantuntijoita.


Ideaalihakijamme on teknologian kokenut asiantuntija, joka on motivoitunut toimimaan liiketoiminnan ja teknologian rajapinnassa ja tarttumaan myös konkreettiseen tuotteen rakentamiseen. Hän jakaa arvomme sekä kunnianhimomme tuoda markkinoille tuote, joka muuttaa johtamista pysyvästi ja voittaa kilpailijat myös tulevaisuudessa.


Mitä tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle erittäin vastuullisen paikan nopeasti kehittyvässä startup-yrityksessä, jolla on varmistettu rahoitus ja tavoite kasvaa nopeasti globaaliksi toimijaksi. Pääset osaksi Ravogenin tiivistä tiimiä kehittämään paitsi Ravogenin tuotetta, myös sen liiketoimintaa ja strategiaa. Tarjoamme työntekijöillemme matalan organisaation, mahdollisuuden osallistua laajasti yrityksen kehittämiseen ja nopeatempoisen, mutta joustavan työkulttuurin. Pääset palvelemaan markkinoiden johtavia kuluttajayrityksiä. Työkaverisi ovat oman alansa huippuja ja olleet esimerkiksi määrittämässä aiheeseen liittyviä kansainvälisiä standardeja. Toimistomme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa ja etätyötä on mahdollista tehdä noin puolet ajasta.


Voit olla etsimämme henkilö, jos:

 • Sinulla on kokemusta pilviohjelmistojen suunnittelusta ja omistamisesta.

 • Sinulla on ymmärrys koko ohjelmistokehityksen kaaresta arkkitehtuurista testaukseen ja osaat toteuttaa sekä johtaa niihin liittyviä projekteja

 • Pystyt toimimaan siltana sekä sisäisiltä että ulkoisilta asiakkailta tulevien tarpeiden ja teknisten vaatimusten välillä

 • Osaat viestiä teknisiä asioita ja niiden vaikutuksia muille tiimiläisille

 • Haluat tehdä itsenäisiä ja vastuullisia päätöksiä ohjelmistokehityksessä

 • Sinulla on kokemusta seuraavista asioista:

  • Database development (relational)

  • Enterprise/cloud architecture

  • API consumption/development

  • Full lifecycle application development

  • Puhut sujuvasti sekä suomea että englantia


Jaatko intohimomme muuttaa yritysten johtamista kuluttajalähtöisemmäksi?

Jos paikka vastaa osaamistasi, tavoitteitasi ja kiinnostuksesi kohteita, lähetä CV, lyhyt hakemus ja palkkatoiveesi osoitteeseen jaakko.tahka@ravogen.com. Aloitamme hakijoiden haastattelut heti ja täytämme paikan, kun löydämme sopivan hakijan.


Hakemukset:
Jaakko Tähkä
jaakko.tahka@ravogen.com


Lisätiedot:
Miisa Taskinen
+358400551212